Тодор-Славковият е за Big Brother

Трябва да се покаже червен картон на подобна пошлост
Обновена: 3 дек 2014 13:42 | 3 дек 2014 12:19, Александър Попов
104
Тодор-Славковият е за Big Brother
Снимка: Big Brother

Този тв сезон шоуто Big Brother, във ВИП и звездния му вариант, удари дъното. От години с някакъв "телешки" възторг ни се обяснява как това било предаването, което прави един вид снимка на обществото ни. Знайни и незнайни спецове в психологията или обикновени психари ни натякват, че образите вътре всъщност са умален вариант на българина, разкриват чертите му и ние по някакъв начин се съгласяваме.

Всъщност не се съгласяваме, а с ударно воайорство следим как някой ще се изложи, ще се напие или просто ще засмърди от липса на топла вода. Поне рейтингите това показват.

Още по темата

Още от ВИП изданието бе затвърдена формулата - влизат някакви хора, плащат им определена сума и оттам нататък нямат право да се оплакват, че се гаврят с тях. Те са приели, че ще се излагат, с надеждата, че всяко чудо е за три дни. Голяма част от тях се учудиха, че не е излъчен и кадър от техните забавления и смислени разговори, а само скандали. Явно са били наивни, че това шоу излъчва всичко, което се случва. Не, по някаква неясна логика се смята, че само черното кара зрителите да го гледат.

Лъскавият сезон показа, че в шоубизнеса няма нищо лъскаво. Само скъсани джобове. Достойнството се залага срещу няколко гроша. В допълнение ВИП-овете се сдобиха с етикети, които трудно ще бъдат заличени, дори и след три дни.

Най-потърпевш се оказа Влади Въргала, който се превърна в антипод на сапуна. Ели Гигова ще си остане скучна, Евгени Минчев детемразец. Очаква се Ъпсурт да направят римейк с рефрена "Албена Вулева - хигиена нулева", Линдарева трудно ще убеди някого, че не е неуравновесена. Кучкова със сигурност пък ще спре да се хвали с дипломите си, след като обяви княз Борис за основател на България. Наско Месечков може и да мечтае за семейство и деца, но в шоубизнеса той е заклеймен като гей. Камелия Тодорова пък бе унизена заради визията си без грим, сякаш е длъжна да изглежда като 20-годишна след сън...

Положението не се промени и в All Stars. Очакванията, че вътре ще се заформят някакви любовни трепети с алфа мъжкари и врели и кипели мацки, се сгромолясаха и дори през първата седмица Биг Брадър се чудеше как да направи гледаемо шоуто, след като повечето съквартиранти се държаха нормално - ядене, тренировки, разговори, спане.

И на помощ дойде алкохолът. И Тодор Славков, който има проблем с него. И за никого не е тайна, най-малкото за редакторите на шоуто. И се възползваха по най-гадния начин.

Оставиха Тодор да си вее достойнството из къщата, да си сваля гащите пред Калина и Катето Евро и с видимо задоволство ни го показаха в прайм тайма. После дойде и цинизмът. Предупредиха Тодор Славков, че може да бъде изгонен заради половия тормоз, който налага, защото уронвал достойнството на други съквартиранти. Но след като бяха заснети достатъчно сцени. И ако досега се оплаквахме, че по време на вечеря ни тормозят с реклами за диария, паднали зъби и дамски превръзки, сега ни сервираха Тодор-Славковия...

Продуценти и тв шефове не се ли замислиха, че с излъчените кадри уронват своето и на зрителите достойнство? Тодор Славков е бохем и непукист и едва ли ще се трогне от кадрите, но зрителите трябва да вдигнат червен картон на тази пошлост. И да няма оправдания, че такава ни е цялата държава.

В тази държава и извън нея има милиони българи, които и грам не се вписват в снимката на обществото, налагана от Big Brother. Нали никой не смята, че заради 10 известни плеймейтки сме "Държавата на плеймейтките"? Или пък заради изцепките на Тодор Славков сме някакви пияници, които без повод си го развяват? И да, в много семейства има проблеми, ама не си ги решават театрално като Жени и Тачо...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още по темата: Big BrotherТодор Славков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
6
 
6
 
! Отговори
референдум преди 9 години
кога бяхме по-добре....при бай Тошо +...през последните 25 години - ............да поиграем а !?
39
14
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На тоя *** дядо му е управлявал България 30 години. Комунизъм. А сега внука му е от елита на България.
38
4
 
38
 
! Отговори
Лени преди 9 години
Тодор Славков с всяка изминала година все повече деградира,ако го поканят да влезе в Биг брадър след пет години няма да може да държи и чашата,абсолютно е пропаднал.
37
3
 
39
 
! Отговори
Стършел преди 9 години
Много добра статия.
36
8
 
25
 
! Отговори
ком.секр.плевнелиев преди 9 години
просто тодор се бъзика с *** риалити и с неговите зрители,прави го нарочно и методично точно ,както бих постъпил и аз...прибра си хонорара пича и сега си се гаври с продуцентите на границата на това да бъде изгонен ...но не вярвам да бъде разкаран толкова рано...не и тодоракис ,внука на човека от народа...големия бай тодор.................
35
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За това нашата демокрация е такава никаква. Намалили му пиенето. На Тошко.
34
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До браво на автора!Да не задравяме, че сайта редовно отразява въпросната пошлост със статии преливащи от споменатия телешки възторг, трупа гледаемост върху него и сега да се прави на възмутен е цинизъм не по-малък от самото излъчване на това т.нар. шоу. Всъщност въпросния 'анализ' не се различава никак от останалите статии за шоуто. Просто са пресметнали, че в този случай да се възмутят е печелившата позиция. Но ако някой отново намаже друг с л...на бъдете сигурни - ще ни информират своевременн
33
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Славков е ясен още преди да влезе в шоуто-алкохолик.Изцепките му не са неочаквани.Най-противна е душевно нечистоплътнака кифла Буюклиева.Лицемерна лигла, живееща в свой измислен филм.Досадната и суета за визия е диагноза.Звезда от миналия век, нормално сбръчкана за възрастта си, правеща отчаяни напъни да се подмлади.нито помадите, нито изкуствените мигли я правят привлекателна, на фона на лицемерното и интригантснво.
32
3
 
11
 
! Отговори
Дяволът преди 9 години
не знам дали сте видели или ви е попаднало в полезрението следното : платени, сякаш на щат, коментатори на поведението на злощастните ни псевдо-випове хорица, кой от кой по-знатен, успял и преуспял. Славена Вътова, парапитекът Халваджиян (който всячески се опитва да политизира), знайни и незнайни водещи на времето по ефира, на прокъсани картонени кутии, модели и пиари. Това ли са критериите, по които аз ще се движа ?? Тези хора ли ще ми дават тон в живота ?? Не мисля така. Но май изглеждаме ***
31
1
 
45
 
! Отговори
me преди 9 години
И искам да кажа на всички *** кифли (и кифльовци), на които мозъкът им е твърде малък, за да го осъзнаят сами. Да дадеш бутилка на алкохолик е все едно да дадеш пистолет на дете! Това не те прави готина, прави те зла. Защото знаеш, че някой има проблем с дадена субстанция и вместо да му помогнеш да се справи или поне да не му пречиш, ти го засилваш по наклонената плоскост, за да му гледаш сеира. Това е отвратително! Така че Петя, с всичките и претенции е просто поредният нечовек в тази държава.
30
2
 
21
 
! Отговори
Ние сме виновни преди 9 години
Предаванията на Нова Телевизия са определено ПРОСТАШКИ. Само, че българинът обича ПРОСТАЩИНАТА и гледа, критикува че е просташко и пак го гледа.Така, че не се учудвайте, че в страната на ПРОСТАЦИТЕ С НАЙ-ГОЛЯМ РЕЙТИНГ СА ПРОСАШКИТЕ ПРЕДАВАНИЯ.
29
4
 
2
 
! Отговори
ссс преди 9 години
До ЛудТоя наакания ако те удари ще омажеш всичко с вътрешностите си
28
0
 
23
 
! Отговори
българин преди 9 години
Не са виновни участниците, че са се продали. Виновна е Нова, че продуцира това гнусно шоу. Предаването има за таргет прости хора с елементарни потребности и първосигнални реакции. Посланието му е ОБИДНО ЗА по-голямата час от българите/надявам се/. Внушенията са елементарни както откъм съдържание, така и като психологически подход за манипулиране на зрителя. Брадър - ти си провал онвсякъде! Махай се от България!
27
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Другари , не забравяйте че малък Тошко е унука на голям Тошо!
26
15
 
3
 
! Отговори
А преди 9 години
Авторът на статията да се върне малко в първи курс на журналистиката и да си доучи
25
3
 
28
 
! Отговори
me преди 9 години
А колкото до Тодор Славков, Биг Брадър трябваше да го викне в изповедалнята още когато започна да опипва грубо Катето. Това също е агrесия. Или поне при първото сваляне на гащите. Нямам проблем с голите мъже стига да са достатъчно далече от мен, но в случая, това беше унизително и за него и за тях. Човекът се беше напил до безпаметност, как може да не го приберат докато не изтрезнее като го виждат, че е преминал границата на приемливото? Тъпо, мното тъпо. А Петя Буюклиева е безмозъчна гад.
24
0
 
21
 
! Отговори
нова Телевизия преди 9 години
Липсата на просташки предавания каквито сервираше ТВ7, веднага намериха място в Нова телевизия.Имам чувството, че там почнаха да играят парите на Пеевски! Нещо да сте видели по Нова Телевизия напоследък да се появява макар и косвено критично на Пеевски?Пример -- лотарията на Пеевски 6/47 изключително се рекламира и разиграва в Нова Телевизия.
23
3
 
21
 
! Отговори
me преди 9 години
Странно защо в статията липсва шамарът който Тачо удари на Зорница. Или това не е достатъчно пошло, гнусно, агресивно и престъпно? Виж това, че някой не се къпе явно е много по-важно. Биг Брадър ме отврати с това, че върна Тачо при брутално нарушение на основното правило за престой в къщата. Но съм дори по-отвратена от обществото, готово да прости подобно нещо. Не, това не се случва във всички семейства. Жени може и да няма против да изяде шамар, за да докаже, че е права, но това не е правилно.
22
2
 
34
 
! Отговори
браво на автора! преди 9 години
Страхотно издържана статия, с точен и пълен анализ на нещата.Г-н Попов за мен е най-способният журналист в сайта.Нямам предвид изводите си само от тази статия.
21
1
 
34
 
! Отговори
Сократис преди 9 години
Спомням си,че в началото на това предаване писаха за Тодор,че бил вече "нов" човек,загърбил пиенето и дрогата,отслабнал и помъдрял Защо тогава само за няколко седмици така се промени този млад човек? Кой го провокира да се отдаде на старите си пороци? Кой лансира в така наречената "къща" един нашарен до петите ***-неандерталец който без задръжки обижда момичетата и ги заплашва,че ще ги направи ***? Има ли прокуратура и защо още мазният Халваджиян не е потърсен за обяснения?!